Ολοκλήρωση τεσσάρων νέων έργων με βάσεις στήριξης AS189 στην Κύπρο

//Ολοκλήρωση τεσσάρων νέων έργων με βάσεις στήριξης AS189 στην Κύπρο

Η Alumil Solar, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία, συνεχίζει δυναμικά τη διεθνή της παρουσία στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τη συμβολή της στην ολοκλήρωση τεσσάρων μεγάλων έργων συνολικής ισχύος 5 MW στην Κύπρο. Έτσι, το χαρτοφυλάκιο των ολοκληρωμένων έργων της εταιρείας διευρύνεται ακόμα περισσότερο φθάνοντας συνολικά τα 1.5 GW εγκατεστημένης ισχύος.

Συγκεκριμένα, το έργο υλοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020 με απόλυτη επιτυχία από την EPC εταιρεία “SUNEL Group”. Η εγκατάσταση των πάνελ πραγματοποιήθηκε στο Φρέναρο, στο Αυγόρου, στο Δάλι και στο Γέρι της Κύπρου. Για τις ανάγκες της τοποθέτησης των φωτοβολταϊκών πάνελ χρησιμοποιήθηκε η διπάσσαλη βάση AS189 της προϊοντικής σειράς H2100, που αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό αλουμινίου και χάλυβα. Χάρη στις τεγίδες αλουμινίου εγκαταστάθηκαν συνολικά 12.784 φωτοβολταϊκά πάνελ σε ελάχιστο χρόνο και μεγάλη ευελιξία.

Η βάση AS189 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ στην ύπαιθρο. Αποτελούμενη από χαλύβδινους πασσάλους μπορεί να υποστηρίξει όλους τους τύπους και τις διατάξεις των φωτοβολταϊκών πάνελ και έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει τη βέλτιστη γωνία κλίσης. Οι δύο γαλβανισμένοι χαλύβδινοι πάσσαλοι παρέχουν προστασία έναντι της διάβρωσης, ενώ το σύστημα στήριξης από κράμα αλουμινίου ειδικής σκληρότητας επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των πασσάλων.

Η Alumil Solar χάρη στην 20ετή εμπειρία της στον τομέα των φωτοβολταϊκών βάσεων αλουμινίου, το προηγμένο in-house τμήμα R&D και τις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της, είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε έργου με εγγυημένα αποτελέσματα.

2020-09-21T13:48:05+02:00 21 Σεπτεμβρίου, 2020|Νέα Έργα|