Alumil Solar: 160MW Συνολική Εγκατεστημένη Ισχύ το 2020

//Alumil Solar: 160MW Συνολική Εγκατεστημένη Ισχύ το 2020

Η Alumil Solar συνεχίζει με επιτυχία την παρουσία της σε διεθνή έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μεγάλης κλίμακας, διευρύνοντας σημαντικά το portfolio των project της. Προσθέτοντας 160MW στο χαρτοφυλάκιο των ολοκληρωμένων έργων της το 2020, ξεπερνά τα 1,5GW συνολικής εγκατεστημένης ισχύος χρησιμοποιώντας βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών της Alumil Solar.

Σε αυτές τις δυσμενείς συνθήκες του προκλήθηκαν από την πανδημία του Covid-19, αισιόδοξο μήνυμα αποτελεί το γεγονός πως συνεχίζονται ακατάπαυστα τα έργα προς ένα καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον με την ολοκλήρωση έργων εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάρκων. Η ηλιακή ενέργεια είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος και στην Alumil Solar είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε προς την περαιτέρω ανάπτυξή της. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όχι μόνο υποστηρίζουν την ενεργειακή μετάβαση αλλά δημιουργούν και νέες ευκαιρίες εργασίας, αποτελώντας κινητήρια δύναμη για την επανενεργοποίηση του οικονομικού συστήματος.

Η Alumil Solar έχοντας ως στόχο την διαμόρφωση ενός υγιέστερου περιβάλλοντος για μια βιώσιμη οικονομία και ισότιμη κοινωνία, συμμετείχε από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι σήμερα σε έργα εγκατάστασης Φ/Β με συνολική ισχύ 160MW εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, αλλά επίσης και σε χώρες όπως η Κύπρος, Ουγγαρία, Αλβανία, Σερβία, Κροατία και Ρουμανία.

Αξιοποιώντας τα καινοτόμα και πιστοποιημένα συστήματα στήριξης Φ/Β που διαθέτει καισε συνεργασία με κορυφαίες EPC εταιρίες όπως η “Green Line Energy”, “Sunel Group”, “Metka”, συνέβαλε στην ολοκλήρωση των έργων. Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις και την τοποθεσία του κάθε έργου και πληρώντας πάντοτε τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, προτάθηκε σε κάθε περίπτωση η καταλληλότερη λύση από την ευρεία γκάμα προϊόντων στήριξης της Alumil Solar.

Με 20ετή διεθνή εμπειρία και διαθέτοντας ένα από τα πιο προηγμένα τμήματα R&D, σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, και έμπειρη ομάδα μηχανικών, η Alumil Solar
παρέχει υποστήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε έργου για την ολοκλήρωσή του με απόλυτη επιτυχία στην Ελλάδα και διεθνώς.

2020-12-01T12:30:12+02:00 1 Δεκεμβρίου, 2020|Εταιρικά|