Με 47% αύξηση στη συνολική εγκατεστημένη ισχύ κλείνει το 2022 για την ALUMIL Solar

//Με 47% αύξηση στη συνολική εγκατεστημένη ισχύ κλείνει το 2022 για την ALUMIL Solar

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2022 για την εταιρεία μας, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ανάπτυξη συστημάτων στήριξης για φωτοβολταϊκά πάνελ, καθώς η συνολική εγκατεστημένη ισχύς στα έργα που συμμετείχαμε ξεπέρασε τα 220MW, σημειώνοντας 47% αύξηση συγκριτικά με το 2021 

Τη χρονιά που μας πέρασε, η εταιρεία μας συμμετείχε σε περισσότερα από 700 έργα στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και χώρες των Βαλκανίων, με το 72% αυτών να αφορούν σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην ύπαιθρο, το 14% σε έργα εγκατάστασης σε βιομηχανικές στέγες και το 13% σε έργα εγκατάστασης σε ταράτσες κτιρίων/δώματα και κεραμοσκεπές. Τα συστήματα που «ξεχώρισαν» στο σύνολο των έργων που υλοποιήθηκαν περιλαμβάνουν:  

  • Το σύστημα Helios 2100 – SS189, την καλύτερη λύση στήριξης Φ/Β πάνελ για εγκαταστάσεις στην ύπαιθρο, με θεμελίωση σε αντιδιαβρωτικούς χαλύβδινους πασσάλους και με χαλύβδινη κεκλιμένη.
  • Το σύστημα Helios 2400 – AS410 για βιομηχανικές στέγες, το οποίο διαθέτει ελαφρύ και δυνατό προφίλ που μειώνει το βάρος της κατασκευής, καθώς προσφέρει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.
  • Τη βάση στήριξης Helios 2300 – AS360 για ταράτσες κτιρίων, μία ελαφριά προσυναρμολογημένη κατασκευή με μικρό αριθμό εξαρτημάτων και εύκολη εγκατάσταση.

Η πορεία μας αναμένεται ανοδική και το 2023, με την εταιρεία μας να εστιάζει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων για την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Μεταξύ αυτών, το CARPORT, ένα πρωτοποριακό σκίαστρο parking που συνδυάζει τη χρηστικότητα ενός στεγάστρου για υπαίθριους χώρους στάθμευσης με την παραγωγή «πράσινης» ενέργειας μέσω της εφαρμογής Φ/Β πάνελ στην οροφή του. Επιπλέον, θα επικεντρωθούμε στην κάθετη εγκατάσταση Φ/Β πάνελ σε κτίρια, μια εφαρμογή με πολλαπλά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη που αξιοποιεί στο μέγιστο την ηλιακή ενέργεια και συμβάλλει στη δραστική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων.  

Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την ομάδα μας για το επόμενο έργο σας, αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία μας, τη δυνατότητα εξατομικευμένων λύσεων καθώς και την ταχύτητα παράδοσης και το εξαιρετικό customer support που προσφέρουμε, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

2023-01-30T12:33:01+02:00 30 Ιανουαρίου, 2023|Εταιρικά|